ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΑΛΛΑΓΩΝ

LOOK INSIDE YOURSELF | selfactualizeyourself
.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για αυτογνωσία, προσωπική ανάπτυξη και ευεξία με απώτερο σκοπό την αυτοπραγμάτωση.
.
Θα σας βοηθήσει:

να νιώσετε συναισθηματική ισορροπία

να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας

να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις

να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους

να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με υγιή τρόπο

να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και

να πετυχαίνετε τους στόχους σας

.
Είτε έχετε εντοπίσει κάτι που σας βασανίζει… είτε απλά νιώθετε ότι κάτι σας δυσκολεύει, κάτι σας μπλοκάρει… είτε βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο… είτε δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα, το πρόγραμμα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τη δική σας εξέλιξη. Η κατάκτηση της αυτογνωσίας είναι η βάση κάθε βελτιωτικής προσπάθειας. Αν δεν γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε, πώς θα πάμε εκεί που θέλουμε; Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσουμε μαζί την ανακάλυψη του εαυτού σας, να συνειδητοποιήσετε τις αξίες σας, να ενδυναμώσετε τις θετικές σας πεποιθήσεις, να απαλαγείτε από τις δυσλειτουργικές και να χτίσετε νέες χρήσιμες πεποιθήσεις. Θα αναλύσουμε τις σχέσεις των ανθρώπων και τη δυναμική τους με στόχο τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και την εξέλιξη του εαυτού σας μέσα σε αυτές. Ελάτε να δώσετε αγάπη και αξία στον εαυτό σας.
.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σκοπός του σεμιναρίου “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ” είναι η Αυτογνωσία σε επίπεδο Συναισθημάτων και Ικανοτήτων που αποτελεί το κλειδί για την Αυτοβελτίωση, την Αλλαγή και τη Δράση.
.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε εσάς που αναζητάτε την αυτογνωσία και επιθυμείτε την αυτοβελτίωση με απώτερο σκοπό την αυτοπραγμάτωση.

.Ένα υπέροχο εργαλείο εξέλιξης  του εαυτού σου είναι το δικό σου Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης.


Το Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αλλαγών παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και συνεδριών.

Στην πρώτη περίπτωση τα οφέλη εμπεριέχουν και την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, ενώ στη δεύτερη αποτελεί μέρος μιας εις βάθος ατομικής συμβουλευτικής διεργασίας. Επιπλέον, στην περίπτωση του σεμιναρίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι προκαθορισμένες, ενώ οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το δικό σας Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αλλαγών, επικοινωνώντας μαζί μας.


What does 'recognizing yourself in a mirror' have to do with self-awareness, and what if humans were not self-aware? - Quora

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

    ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.