ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Αυτογνωσία: Το κλειδί για την αυτοβελτίωση, την ευδαιμονία και την επιτυχία.LOOK INSIDE YOURSELF | selfactualizeyourself
.
Στόχος είναι η απόκτηση Αυτογνωσίας σε επίπεδο Συναισθημάτων και Ικανοτήτων που θα οδηγήσει σε Δράση, σε Αλλαγή, σε Αυτοβελτίωση.
.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για αυτογνωσία, προσωπική ανάπτυξη, ευεξία και αυτογνωσία, που θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε επίπεδα ευδαιμονίας, να νιώσεις ισορροπία, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου.
.
Είτε έχεις εντοπίσει κάτι που σε βασανίζει… είτε απλά νιώθεις ότι κάτι σε δυσκολεύει, κάτι σε «κρατάει» πίσω… είτε βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο… είτε δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο αίτημα, το πρόγραμμα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τη δική σου απελευθέρωση, ευδαιμονία και επιτυχία.
.
Έλα να δουλέψουμε μαζί, βήμα βήμα, να ζήσεις την «εμπειρία εαυτού», να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, τις πεποιθήσεις σου, το «εσωτερικό σου παιδί», να δούμε τι σου λέει, να το αγκαλιάσεις… να δώσεις αγάπη και αξία στον εαυτό σου… και να πατήσεις γερά στο ενήλικο κομμάτι σου, που θα έχει πλέον στα χέρια του τη ζωή σου, με όραμα την ευδαιμονία, την ευτυχία, την αγάπη, την ισορροπία, την επίτευξη στόχων.
.
Στο ταξίδι αυτό, σκοπός είναι να συνειδητοποιήσεις τις αξίες σου, να απαλλαγείς από τις αρνητικές πεποιθήσεις, να ενδυναμώσεις τις θετικές, να χτίσεις νέες χρήσιμες πεποιθήσεις, να αποκτήσεις γνώσεις για τις σχέσεις των ανθρώπων και τη δυναμική τους με στόχο τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων, την εξέλιξη του εαυτού σου και την εκπλήρωση των στόχων σου.
Ένα υπέροχο εργαλείο για τον εαυτό σου είναι το Δικό Σου Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης.

Κλείσε τη θέση σου

Το Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αλλαγών παρέχεται μέσω ατομικών/ ομαδικών συνεδριών ή σεμιναρίων σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και κατ’ απαίτηση.


Έχεις απορίες; Στείλε μου μήνυμα.

What does 'recognizing yourself in a mirror' have to do with self-awareness, and what if humans were not self-aware? - Quora