Βιώνοντας τη Συντροφική Σχέση όπως την έχω ονειρευτεί

Αυτό το σεμινάριο είναι για σένα που θέλεις να συναντηθείς με τον καλύτερο σου εαυτό και να βιώσεις την ενδυνάμωση της συντροφικής σου σχέσης, αίροντας τις δυσκολίες.

  * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Για να είμαι με τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ μου “ΜΑΖΙ”

  Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο

  Για εσάς που θέλετε να δειτε το σεμινάριο στον δικό σας χρόνο, έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένα μόνο με 20 ευρώ, συνδυάζοντας και Δωρεάν Ατομικό τηλεφωνικό ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

  Τι περιλαμβάνει:

  1. Βίντεο με όλη τη θεωρία, συσσωρευμένη γνώση για τι κρύβεται πίσω από τη συντροφική σχέση και πώς μπορεί να βελτιωθεί.
  2. Καθοδηγούμενο Διαλογισμό που εστιάζει στο να βιώσετε τη Συντροφική σας Σχέση όπως την έχει ονειρευτεί (ηχητικό αρχείο).
  3. Σπουδαίες Ασκήσεις για κατανόηση, προσωπική αναζήτηση και εξέλιξη.
  4. Όλη η παρουσίαση σε μορφή σημειώσεων (pdf).
  5. Δωρεάν Ατομικό Τηλεφωνικό Ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

  Το βίντεο και ο διαλογισμός παραμένουν ενεργά για ένα μήνα από την αγορά σας. Οι σημειώσεις του σεμιναρίου σε μορφή pdf είναι για πάντα στη διάθεσή σας. Το Δωρεάν Ατομικό Τηλεφωνικό Ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 2 μήνες από την αγορά του μαγνητοσκοπημένου σεμιναρίου.

  Διαφορετικός Τρόπος Αγοράς

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (694 255 7420) ή ηλεκτρονικά (info@monopatisindesis.gr)

  αν θέλετε να κάνετε την αγορά με διαφορετικό τρόπο:

  • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο
  • paypal
  • revolut

  Το να αγαπιέσαι πολύ από κάποιον σου δίνει δύναμη, ενώ το να αγαπάς πολύ κάποιον σου δίνει θάρρος. Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

  Απευθύνεται σε εσάς

  Σε εσάς που βιώνετε κάποια απογοήτευση από την υπάρχουσα σχέση σας, ωστόσο επιθυμείτε να συναντηθείτε με τον καλύτερό σας εαυτό μέσα σε αυτή και να βιώσετε την ανανέωση και ενδυνάμωσή της.

  -Αγαπάτε τον/ τη σύντροφό σας, αλλά νιώθετε ότι η σχέση δε σας γεμίζει όσο παλαιότερα;

  -Έχετε συχνά διαφωνίες;

  -Θα θέλατε μεγαλύτερη αναγνωρίση από τον/ τη σύντροφό σας;
  -Πιστεύετε ότι όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις και αναρωτιέστε αν αυτό που τώρα βιώνετε είναι κάτι παρόμοιο;
  -Χρειάζεστε να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους ζωής σας για να κατανοήσετε αν ακόμη είστε συν-οδοιποροι;
  -Μήπως φοβάστε να δείτε τη συντροφική σας σχέση όπως πραγματικά είναι και κρύβεστε πίσω από υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου ή προτεραιοτήτων; 
  -Σκέφτεστε συχνά πως θα ήταν η ζωή σας αν δεν είχατε επιλέξει τότε να είστε με τον σύντροφό σας; 

  -Νιώθετε ότι χρειάζεστε μια επιβεβαίωση, μια ανανέωση, μια προσωπική εξέλιξη, γιατί είστε σίγουροι ότι αν νιώσετε καλά με τον εαυτό σας, τότε θα ανανεωθεί και η σχέση σας; 

  -Θα θέλατε μεγαλύτερη αναγνωρίση από τον/ τη σύντροφό σας;

  Τότε, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς.

  Bonus

  Μετά το σεμινάριο BONUS μια Follow-up Συνεδρία σε προνομιακή τιμή μόνο για εσάς.

  Εισηγήτρια

  Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της εισηγήτριας.

  Επιλεγμένα Άρθρα

  1. Γιατί είναι σημαντική μια υγιής συντροφική σχέση;

  Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του. 

  Καρλ Μαρξ (1818-1883) Γερμανός φιλόσοφος, ιστορικός κ.α.

  2. Δυσκολίες στη συντροφική σχέση

  Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

  Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  3.Γιατί επέλεξα τον συγκεκριμένο σύντροφο;

  Επιλέγω με βάση τα βιώματά μου…;

  4. Πώς χτίζουμε μια υγιή συντροφική σχέση;

  Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. – Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει.

  Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος (Συμπόσιον).

   

  Η Συντροφική Σχέση

  Η συντροφική σχέση καταλαμβάνει ένα συντριπτικά σημαντικό μέρος της ζωής μας. Μπορεί να ξεκινήσει αυθόρμητα ή και ανεξέλεγκτα, ωστόσο η συντήρηση και η διατήρησή της σε ένα αρμονικό επίπεδο αποτελεί συνήθως καρπό συνεχούς προσπάθειας και φροντίδας. Σπάνια μια σχέση λειτουργεί αποτελεσματικά στον “αυτόματο”. Στο Μονοπάτι Σύνδεσης μπορούμε να βοηθήσουμε στη συνειδητοποίηση αυτή και περαιτέρω στην καθοδήγηση που χρειάζεστε σε αυτή την απαιτητική διαδρομή.

  Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνιστά ατομική προσπάθεια – δεν πρόκειται δηλαδή για συμβουλευτική ζεύγους –  για τη βελτίωση της συντροφικής σχέσης. Βασίζεται στην επιθυμία του συντρόφου να εξελιχθεί ατομικά, αλλά και μέσα στη σχέση, και ξεκινά με την ανάληψη της ευθύνης για τη φροντίδα και τη βελτίωση της συντροφικής αλληλεπίδρασης. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της σύνδεσης με το σύντροφο μέσα από τη συνειδητοποίηση των αμοιβαίων ευθυνών και υποχρεώσεων, την κατανόηση και αποδοχή του άλλου, την κατάκτηση/παραχώρηση σεβασμού και ελευθερίας. Παράλληλα, η αυτοφροντίδα, η απόκτηση αυτογνωσίας και η αυτοβελτίωση παραμένουν ζητούμενα της συμβουλευτικής μας διαδικασίας, καθώς η εξέλιξη του εαυτού αναμορφώνει τη συμβολή του μέλους στη σχέση. Περαιτέρω δε, κινητοποιεί και συμπαρασύρει σε αλλαγή και το έτερο μέλος της σχέσης.

  Το σεμινάριο “Βιώνοντας τη ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ όπως την έχω ονειρευτεί” παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και ατομικών συνεδριών.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

   ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.