Βιώνοντας τη Συντροφική Σχέση όπως την έχω ονειρευτεί

Αυτό το σεμινάριο είναι για σένα που θέλεις να συναντηθείς με τον καλύτερο σου εαυτό και να βιώσεις την ενδυνάμωση της συντροφικής σου σχέσης, αίροντας τις δυσκολίες.

    * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Για να είμαι με τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ μου “ΜΑΖΙ”

    Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο

    Για εσάς που θέλετε να δειτε το σεμινάριο στον δικό σας χρόνο, έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένα μόνο με 20 ευρώ, συνδυάζοντας και Δωρεάν Ατομικό τηλεφωνικό ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

    Τι περιλαμβάνει:

    1. Ηχογράφηση με ταυτόχρονη παρουσίαση στο Power Point με όλη τη θεωρία, συσσωρευμένη γνώση για το τι κρύβεται πίσω από τη συντροφική σχέση και πώς μπορεί να βελτιωθεί.
    2. Καθοδηγούμενο Οραματισμό που εστιάζει στο να βιώσετε τη Συντροφική σας Σχέση όπως την έχετε ονειρευτεί (ηχητικό αρχείο).
    3. Σπουδαίες Ασκήσεις για κατανόηση, προσωπική αναζήτηση και εξέλιξη.
    4. Όλη η παρουσίαση σε μορφή σημειώσεων (pdf).
    5. Δωρεάν Ατομικό Τηλεφωνικό Ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

    Το βίντεο και ο διαλογισμός παραμένουν ενεργά για ένα μήνα από την αγορά σας. Οι σημειώσεις του σεμιναρίου σε μορφή pdf είναι διαθέσιμες για λήψη. Το Δωρεάν Ατομικό Τηλεφωνικό Ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 2 μήνες από την αγορά του μαγνητοσκοπημένου σεμιναρίου.

    Απευθύνεται σε εσάς

    Σε εσάς που βιώνετε κάποια απογοήτευση από την υπάρχουσα σχέση σας, ωστόσο επιθυμείτε να συναντηθείτε με τον καλύτερό σας εαυτό μέσα σε αυτή και να βιώσετε την ανανέωση και ενδυνάμωσή της.

    -Αγαπάτε τον/ τη σύντροφό σας, αλλά νιώθετε ότι η σχέση δε σας γεμίζει όσο παλαιότερα;
    -Έχετε συχνά διαφωνίες;
    -Θα θέλατε μεγαλύτερη αναγνωρίση από τον/ τη σύντροφό σας;
    -Πιστεύετε ότι όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις και αναρωτιέστε αν αυτό που τώρα βιώνετε είναι κάτι παρόμοιο;
    -Χρειάζεστε να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους ζωής σας για να κατανοήσετε αν ακόμη είστε συν-οδοιποροι;
    -Μήπως φοβάστε να δείτε τη συντροφική σας σχέση όπως πραγματικά είναι και κρύβεστε πίσω από υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου ή προτεραιοτήτων; 
    -Σκέφτεστε συχνά πως θα ήταν η ζωή σας αν δεν είχατε επιλέξει τότε να είστε με τον σύντροφό σας; 
    -Νιώθετε ότι χρειάζεστε μια επιβεβαίωση, μια ανανέωση, μια προσωπική εξέλιξη, γιατί είστε σίγουροι ότι αν νιώσετε καλά με τον εαυτό σας, τότε θα ανανεωθεί και η σχέση σας; 
    -Θα θέλατε μεγαλύτερη αναγνωρίση από τον/ τη σύντροφό σας;

    Τότε, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς.

    Εισηγήτρια

    Η Αιμιλία Καβελλάρη είναι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, NLP & Life Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς πιστεύει ότι το αποτελεσματικότερο είναι να συνδυάζει και να επιλέγει κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο για να συνοδεύει τους ανθρώπους στο δικό τους μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

    Οι εκπαιδεύσεις της Αιμιλίας αφορούν στις ακόλουθες προσεγγίσεις: Συμβουλευτική, Ολιστική Κλινική Ύπνωση, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Life Coaching, Εκπαίδευση Ενηλίκων Αναδρομική Θεραπεία, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συστημική Αναπαράσταση, Παιδοψυχολογία, Θεραπεία Ζεύγους κ.α. Τις σπουδές της τις ξεκίνησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο της στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

    Τρόποι Αγοράς

    • Revolut: @aimily9r2 LT573250095949097357 Aimilia Kavellari
    • Paypal: @monopatisindesis https://tinyurl.com/mr3s428t
    • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
      Εθνική Τράπεζα, Αιμιλία Καβελλάρη
      ΙΒΑΝ GR3801101070000010700959074 Λογ: 10700959074
    • Με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα
      Αγορά με κάρτα

    Για την οριστικοποίηση της αγοράς σας, απαραίτητη η επικοινωνία τηλεφωνικά ή μέσω viber (694 255 7420) ή μέσω e-mail info@monopatisindesis.gr, αναφέροντας το εργαστήρι/ σεμινάριο και το όνομά σας.

    Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

    Επιλεγμένα Άρθρα

    1. Γιατί είναι σημαντική μια υγιής συντροφική σχέση;

    Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του. 

    Καρλ Μαρξ (1818-1883) Γερμανός φιλόσοφος, ιστορικός κ.α.

    2. Δυσκολίες στη συντροφική σχέση

    Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

    Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

    3.Γιατί επέλεξα τον συγκεκριμένο σύντροφο;

    Επιλέγω με βάση τα βιώματά μου…;

    4. Πώς χτίζουμε μια υγιή συντροφική σχέση;

    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. – Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει.

    Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος (Συμπόσιον).

     

    Η Συντροφική Σχέση

    Η συντροφική σχέση καταλαμβάνει ένα συντριπτικά σημαντικό μέρος της ζωής μας. Μπορεί να ξεκινήσει αυθόρμητα ή και ανεξέλεγκτα, ωστόσο η συντήρηση και η διατήρησή της σε ένα αρμονικό επίπεδο αποτελεί συνήθως καρπό συνεχούς προσπάθειας και φροντίδας. Σπάνια μια σχέση λειτουργεί αποτελεσματικά στον “αυτόματο”. Στο Μονοπάτι Σύνδεσης μπορούμε να βοηθήσουμε στη συνειδητοποίηση αυτή και περαιτέρω στην καθοδήγηση που χρειάζεστε σε αυτή την απαιτητική διαδρομή.

    Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνιστά ατομική προσπάθεια – δεν πρόκειται δηλαδή για συμβουλευτική ζεύγους –  για τη βελτίωση της συντροφικής σχέσης. Βασίζεται στην επιθυμία του συντρόφου να εξελιχθεί ατομικά, αλλά και μέσα στη σχέση, και ξεκινά με την ανάληψη της ευθύνης για τη φροντίδα και τη βελτίωση της συντροφικής αλληλεπίδρασης. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της σύνδεσης με το σύντροφο μέσα από τη συνειδητοποίηση των αμοιβαίων ευθυνών και υποχρεώσεων, την κατανόηση και αποδοχή του άλλου, την κατάκτηση/παραχώρηση σεβασμού και ελευθερίας. Παράλληλα, η αυτοφροντίδα, η απόκτηση αυτογνωσίας και η αυτοβελτίωση παραμένουν ζητούμενα της συμβουλευτικής μας διαδικασίας, καθώς η εξέλιξη του εαυτού αναμορφώνει τη συμβολή του μέλους στη σχέση. Περαιτέρω δε, κινητοποιεί και συμπαρασύρει σε αλλαγή και το έτερο μέλος της σχέσης.

    Το σεμινάριο “Βιώνοντας τη ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ όπως την έχω ονειρευτεί” παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και ατομικών συνεδριών.

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

      ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.