ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Με τη συμβουλευτική γονέων θα εξοικειωθείτε με τις απαραίτητες γνώσεις που η σύγχρονη παιδαγωγική μας εφοδιάζει, για να αποδεχτείτε το νέο ρόλο σας καθώς και να συνδεθείτε αποτελεσματικά με τα παιδιά σας. Η κατανόηση των αναγκών κάθε μέλους της οικογένειας και η βελτίωση της επικοινωνίας μαζί τους θεωρούνται το κλειδί για να είναι όλα τα μέλη της οικογένειας πιο χαρούμενα και ολοκληρωμένα.

Πρακτικές Μέθοδοι Συμβουλευτικής Γονέων

Πρακτικές μέθοδοι για να αναθρέψω «ολοκληρωμένα» το παιδί μου… με αλληλοσεβασμό!

Υγιής Πειθαρχία και Όρια

Για εσάς που νιώθετε ότι τα παιδιά σας “δε σας ακούνε” και θέλετε να εκπαιδευτείτε στη χρήση ορίων και τεχνικών επικοινωνίας για πειθαρχία χωρίς τιμωρία.

Στηρίζοντας τα παιδιά μου στην ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ τους

Για εσάς που νιώθετε ότι τα παιδιά σας δεν έχουν την ιδανική αδελφική σχέση, που ανησυχείτε για το αν είστε δίκαιοι γονείς και αναζητείτε τρόπους να μειώσετε τις αδελφικές συγκρούσεις και να ενισχύσετε τον αδελφικό δεσμό.

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση

Σε εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της σεξουαλικής εκπαίδευσης των παιδιών και θέλετε να εξοικειωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να κάνετε με τα παιδιά τη  “μεγάλη συζήτηση”.


Οι παραπάνω θεματικές ενότητες «Συμβουλευτικής Γονέων» παρέχονται ομαδικά είτε ατομικά.

Οι συνεδρίες προσφέρουν μια εις βάθος ατομική συμβουλευτική διεργασία και πραγματοποιούνται ευέλικτα κατόπιν συνεννόησης.

Στην περίπτωση της ομαδικής συνεδρίας/ σεμιναρίου υπάρχει το όφελος της αλληλεπίδρασης με άλλα άτομα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα επικοινωνώντας μαζί μας.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Πώς μπορώ να βοηθήσω?

Χαρά μου να απαντήσω σε μήνυμά σας.

Αιμιλία

Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

    ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.