ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Μέσα από ένα πρόγραμμα συμβουλευτικής γονέων θα προσπαθήσουμε να εξοικειωθείτε με τις απαραίτητες γνώσεις που η σύγχρονη παιδαγωγική μας εφοδιάζει, να αποδεχτείτε το νέο ρόλο σας καθώς και να συνδεθείτε αποτελεσματικά με τα παιδιά σας. Το πρόγραμμα έχει επιπλέον και βιωματική διάσταση (παιχνίδια ρόλων και ασκήσεις). Η κατανόηση των αναγκών κάθε μέλους της οικογένειας και η βελτίωση της επικοινωνίας μαζί τους θεωρούνται το κλειδί για να είναι όλα τα μέλη της οικογένειας πιο χαρούμενα και ολοκληρωμένα.

Προσφερόμενα Σεμινάρια:

Πρακτικές μέθοδοι για να αναθρέψω «ολοκληρωμένα» το παιδί μου… με αλληλοσεβασμό!

Για εσάς που νιώθετε ότι τα παιδιά σας “δε σας ακούνε” και θέλετε να εκπαιδευτείτε στη χρήση ορίων και τεχνικών επικοινωνίας για πειθαρχία χωρίς τιμωρία.

Για εσάς που νιώθετε ότι τα παιδιά σας δεν έχουν την ιδανική αδελφική σχέση, που ανησυχείτε για το αν είστε δίκαιοι γονείς και αναζητείτε τρόπους να μειώσετε τις αδελφικές συγκρούσεις και να ενισχύσετε τον αδελφικό δεσμό.

Σε εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της σεξουαλικής εκπαίδευσης των παιδιών και θέλετε να εξοικειωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να κάνετε με τα παιδιά τη  “μεγάλη συζήτηση”.


Τα παραπάνω σεμινάρια «Συμβουλευτικής Γονέων» παρέχονται και σε μορφή συνεδρίας.

Οι συνεδρίες προσφέρουν μια εις βάθος ατομική συμβουλευτική διεργασία και πραγματοποιούνται ευέλικτα κατόπιν συνεννόησης.

Στην περίπτωση του σεμιναρίου υπάρχει το όφελος της αλληλεπίδρασης με άλλα άτομα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι προκαθορισμένες.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα επικοινωνώντας μαζί μας.