ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ

Σκοπός του εργαστηρίου

Έχεις αναρωτηθεί ποιες είναι οι ρίζες της συναισθηματικής σου κατάστασης; Πού βασίζονται οι αντιδράσεις σου; Η απάντηση συχνά κρύβεται στα βάθη της ψυχής σου, στο εσωτερικό σου παιδί.

Μέσα από καθοδηγούμενες δραστηριότητες, σε καλούμε να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς τις παιδικές σου εμπειρίες και να θεραπεύσεις τις πληγές που μπορεί να έχουν αφήσει.

Αυτό το εργαστήρι σκοπό έχει να λάβεις αυτό που σου έλειψε συναισθηματικά ως παιδί και το έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις. Να αναδημιουργήσεις τη συναισθηματική σου κατάσταση, να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να φροντίσεις το εσωτερικό σου παιδί και να δεις αλλαγή στον εαυτό σου, να ζήσεις αλλιώς.

Ο καθένας που συμμετέχει σε αυτό το εργαστήρι θα αποδυναμώσει και θα ενδυνάμωσει όποιο συναίσθημα έχει ανάγκη την παρούσα στιγμή. Έτσι ο φόβος, οι ενοχές, η ντροπή, η ανασφάλεια, το άγχος, η μοναξιά και η έλλειψη αναγνώρισης μεταμορφώνονται σε αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, ασφάλεια, αυταξία, εμπιστοσύνη, αγάπη.

Αυτό το εργαστήρι σκοπό έχει να δώσεις στον εαυτό σου όλα εκείνα που δεν έλαβες ως παιδί.

 • Να προσεγγίσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, να το αγαπήσεις, να το αγκαλιάσεις, να σε εμπιστευτεί.
 • Να το εμπιστευτείς και να το αποδεχτείς.
 • Να θεραπευτεί το μικρό πληγωμένο παιδί και να αναβιώσει ο αληθινός σου εαυτός.
 • Να φροντίσεις τον εαυτό σου.
 • Να αποφορτιστείς συναισθηματικά, να απελευθερωθείς.
 • Να μπορέσεις να δεις το Μονοπάτι Ζωής που σου αξίζει και να το κάνεις πραγματικότητα.

Αξίζεις φροντίδα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δια ζώσης Βιωματικό Εργαστήρι
στο Μαρούσι Αττικής

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Αξία εργαστηρίου

  * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Απευθύνεται σε εσένα

  Σε εσένα που νιώθεις ότι κάτι μέσα σου, σε κρατάει πίσω, σε σένα που το μικρό παιδί μέσα σου είναι πληγωμένο. Και θέλεις να απελευθερωθείς συναισθηματικά, να αποδεσμευτείς από μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σε εξυπηρετούν. Σε σένα που θέλεις να προχωρήσεις, μα δεν ξέρεις πώς.

  Σε εσένα που θέλεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να νιώσεις υπέροχα.

  Θα ενθουσιαστείς με αυτό το εργαστήρι, είτε έχεις δουλέψει προηγουμένως ψυχοθεραπευτικά είτε όχι. Ανάλογα με την ετοιμότητά σου, τη δεκτικότητά σου και την εμπειρία σου, θα εκλάβεις τα ερεθίσματα με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για εσένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

  Αναρωτήσου

  Απευθύνεται σε ενήλικες όλων την ηλικιών.
  Δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με διαταραχές που άπτονται της Ψυχιατρικής.

  Τι θα αποκομίσεις

  Τα αποτελέσματα είναι άμεσαγρήγοραβαθιά και εμφανή.

  • Βλέπεις τον εαυτό σου.
  • Αναγνωρίζεις & θεραπεύεις τα συναισθήματά σου
  • Αποκτάς θεμέλια
  • Η ζωή σου μεταμορφώνεται

  Αναλυτικά

  Όλοι έχουμε μέσα μας τη δύναμη και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή.
  Αρκεί να έχουμε την κατάλληλη καθοδήγηση και το κίνητρο.
  Σε καλώ να πάρεις τα ηνία της ζωής στα χέρια σου, με προσωπική ευθύνη εαυτού.
  Κάνε το βήμα – δεν είσαι μόνος/η.

  Η Αιμιλία Καβελλάρη είναι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, NLP & Life Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς πιστεύει ότι το αποτελεσματικότερο είναι να συνδυάζει και να επιλέγει κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο για να συνοδεύει τους ανθρώπους στο δικό τους μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

  Οι εκπαιδεύσεις της Αιμιλίας αφορούν στις ακόλουθες προσεγγίσεις: Συμβουλευτική, Ολιστική Κλινική Ύπνωση, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Life Coaching, Εκπαίδευση Ενηλίκων Αναδρομική Θεραπεία, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συστημική Αναπαράσταση, Παιδοψυχολογία, Θεραπεία Ζεύγους κ.α. Τις σπουδές της τις ξεκίνησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο της στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

  Τι περιλαμβάνει

  Διάδραση
  Επικοινωνία
  Βιωματικές ασκήσεις
  Καθοδηγούμενο διαλογισμό
  Κατευθύνσεις για την επόμενη ημέρα

  Θεραπευτικές Προσεγγίσεις

  Το εργαστήρι βασίζεται στη θεωρία του «Εσωτερικού Παιδιού» (Carl Yung, 1981), ενώ αξιοποιεί σύγχρονες μεθόδους.
  Συνδυάζει αρχές & τεχνικές από:

  • Προσωποκεντρική Προσέγγιση
  • Ψυχοδυναμική Προσέγγιση
  • Οικολογική – Συστημική Προσέγγιση
  • Νοερή Απεικόνιση
  • Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)
  • Ενσυνειδητότητα

  Ο συνδυασμός αυτών των προσεγγίσεων αποτελεί κλειδί και εχέγγυο επιτυχούς προσέγγισης. 

  Τι είπαν

  “Το βιωματικό εργαστήρι για το εσωτερικό παιδί ήταν μια εμπειρία πολύ διαφωτιστική, απελευθερωτική και απολαυστική… ήταν πολύ όμορφο που μια ομάδα άγνωστων ανθρώπων κατάφερε με την εξαιρετική και εμπνευσμένη καθοδήγηση της κυρίας Καβελλάρη να δώσει τόση αγάπη και δύναμη ο ένας στον άλλο και πάνω απ’ όλα ο καθένας στον εαυτό του, στο εσωτερικό του παιδί.. Ήταν πραγματικά ένα πολύτιμο δώρο!!” Β.Γ.

  “Το βρήκα εξαιρετικό. Με βοήθησε συνολικά. Πιστεύω οτι είναι κάτι που θα βοηθήσει τους πάντες να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις με αισιοδοξία, ψυχραιμία και απλές τεχνικές. Με μια λέξη ένα πολύτιμο πολυεργαλείο για την ψυχή και το μυαλό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο το εργαστήρι αλλά και προσωπικά την Αιμιλία για την πολύ προσεκτική, μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά της!” Γ.Φ.

  “Εξαιρετικά τα εργαστήρια που παρακολούθησα, καλά δομημένα, με πλούσιο υλικό και ασκήσεις. Ένιωσα πολύ άνετα, ασφαλής και υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Μου έκανε άριστη εντύπωση το ειλικρινές και πηγαίο ενδιαφέρον της θεραπεύτριας και η γνήσια η διάθεσή της να βοηθήσει και να προσφέρει!” Μ.Κ.

  Αμεσότητα, πολύ θετική ενέργεια και έμπνευση! Είναι πραγματικά μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσει κάποιος τον εσωτερικό του κόσμο με τη βοήθεια έμπειρων επαγγελματιών!” Ε.Κ.

  “Πολύ καλή δουλειά όσον αφορά το βιωματικό εργαστήρι “Σύνδεση με το εσωτερικό παιδί”. Κατατοπιστικό, απλό και κατανοητό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!” Μ.Χ.

  Τρόποι Αγοράς

  • Revolut: @aimily9r2 LT573250095949097357 Aimilia Kavellari
  • Paypal: @monopatisindesis https://tinyurl.com/mr3s428t
  • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
   Εθνική Τράπεζα, Αιμιλία Καβελλάρη
   ΙΒΑΝ GR3801101070000010700959074 Λογ: 10700959074
  • Με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα
   Αγορά με κάρτα
  • Για την οριστικοποίηση της αγοράς σας, απαραίτητη η επικοινωνία τηλεφωνικά ή μέσω viber (694 255 7420) ή μέσω e-mail info@monopatisindesis.gr, αναφέροντας το σεμινάριο/ εργαστήρι και το όνομά σας.

  Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

   ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.