Όραμα & Βιογραφικό

Αιμιλία Καβελλάρη

– Από μικρή αναζητούσα το “γιατί“. Έγραφα “γιατί” σε όλα τα βιβλία μου…
– Από μικρή επιθυμούσα να “είμαι ο εαυτός μου“. Το έψαχνα…
– Από μικρή μου άρεσε να βοηθάω τις φίλες μου και να μεταδίδω τις γνώσεις μου απλόχερα. Να βλέπω το χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Τώρα πλέον είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, καθώς κατάφερα, ακολουθώντας το δικό μου μονοπάτι, να απαντήσω στα “γιατί” και να είμαι ο εαυτός μου.
Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, καθώς γνωρίζω, μέσα από τις σπουδές μου και την εμπειρία μου, τον κατάλληλο τρόπο να συνοδεύω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται στο δικό τους μονοπάτι.

Είμαι περήφανη που έχω εκπληρώσει διπλά το όνειρό μου, να είμαι ο εαυτός μου και να στηρίζω τους ανθρώπους στο ταξίδι τους. Μου αρέσει να βλέπω ολιστικά τον άνθρωπο. Έτσι συνδυάζω το πάθος μου για άθληση, διδάσκοντας aerial yoga.

Πρόθεση μου είναι να βρείτε το δικό σας Μονοπάτι Σύνδεσης με τον εαυτό σας, με τα όνειρά σας, αναδεικνύοντας την εσωτερική δύναμη που κρύβετε μέσα σας και αίροντας οποιοδήποτε εμπόδιο.

Είμαι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και NLP & Life Coach. Έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς μου αρέσει να συνδυάζω και να επιλέγω κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο για να σας συνοδεύσω στο δικό σας μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

Οι εκπαιδεύσεις μου αφορούν στις ακόλουθες προσεγγίσεις: Συμβουλευτική, Κλινική Ύπνωση, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Life Coaching, Αναδρομική Θεραπεία, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συστημική Αναπαράσταση, Παιδοψυχολογία, Θεραπεία Ζεύγους κ.α. Τις σπουδές μου τις ξεκίνησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο μου στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

Πιστεύω στο ρητό “Γηράσκω αεί διδασκόμενος” και συνεχίζω να επιμορφώνομαι σε θέματα ψυχολογίας και προσωπικής εξέλιξης, ενώ συγγράφω τη διδακτορική διατριβή μου στη Φιλοσοφική Ψυχολογία.

Θέλεις να σε συνοδεύσω στο δικό σου Μονοπάτι Σύνδεσης με τον εαυτό σου και τα όνειρά σου;

 • Διδάκτωρ (Υ) στη Φιλοσοφία και την Ψυχολογία, University of Sedona, Η.Π.Α.
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο “Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
 • Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια στο “Mandala Institute for Holistic Studies”
 • Εκπαίδευση στο “NLP & Life Coaching” στην “Soleas Academy – Training Solutions”
 • Εκπαίδευση στο “Mindfulness” στην “Soleas Academy – Training Solutions”
 • Εκπαίδευση στις “Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT” στην “Change – Coaching & Training for Success”
 • Ειδίκευση στην “Παιδοψυχολογία” στο “Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία”
 • Επιμόρφωση στη “Συμβουλετική Συνδυασμένων Θεραπειών” στο “Πανεπιστήμιο Αιγαίου”
 • Εξειδίκευση στην “Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική” από το “Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων”
 • Μεταπτυχιακό “MSc International MBA” του “Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών”
 • Πτυχίο (BA) “Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας” του “Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών”
 • Παρακολούθηση σεμιναρίων & Πιστοποιήσεις στον τομέα της Ψυχολογίας & Προσωπική Ψυχοθεραπεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο
 • Διαρκής Ενημέρωση & Επιμόρφωση & Θεραπεία & Εποπτεία στον τομέα της Κλασικής Ψυχολογίας και των Εναλλακτικών Θεραπειών

          ΣΥΝΔΕΣΗ… με τον εαυτό μου και τους ανθρώπους, την εσωτερική μου δύναμη, τον εσωτερικό μου σύμβουλο, το εσωτερικό μου παιδί, τα συναισθήματά μου, τις επιθυμίες μου, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, το σύμπαν…


Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Πώς μπορώ να βοηθήσω?

Χαρά μου να απαντήσω σε μήνυμά σας.

Αιμιλία

Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Μονοπάτι Σύνδεσης

ΌΡΑΜΑ μας στο Μονοπάτι Σύνδεσης είναι οι άνθρωποι να ζουν σε πλήρη σύνδεση και αρμονία με τον εσωτερικό τους εαυτό, ώστε να βιώσουν την απελευθέρωση, να γνωρίσουν τη βαθιά αγάπη, να κατακτήσουν την ευτυχία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας στο Μονοπάτι Σύνδεσης είναι να στηρίξουμε τους ανθρώπους στη χάραξη του δικού τους μονοπατιού. Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους και να τους καθοδηγήσουμε στη δημιουργία της ξεχωριστής πορείας τους, μεταδίδοντας γνώσεις, αναδεικνύοντας το δυναμικό που υπάρχει μέσα στον καθένα και αίροντας τα εμπόδια που τους κρατάνε πίσω από την επιθυμητή αλλαγή και δράση.

Χάραξε το δικό σου Μονοπάτι!

Η αρχή

Σε κάθε διαδρομή ζωής… η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… Το όραμα… οι επιθυμίες… οι στόχοι… οι δυσκολίες… τα εμπόδια…

Η διαδρομή

Το μονοπάτι που επιλέγουμε… ο τρόπος που το βαδίζουμε… οι στάσεις… οι επαναπρογραμματισμοί της διαδρομής… οι συνειδητοποιήσεις… οι αναζητήσεις…

Η “Ιθάκη”

Η αποκάλυψη, η αναγνώριση, η ανανέωση, η κατάκτηση, η ολοκλήρωση, η πληρότητα… η σύνδεση…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

  ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.