Όραμα & Βιογραφικό

Αιμιλία Καβελλάρη
Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας
Ολιστική Υπνοθεραπεύτρια
NLP & Life Coach
Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα τιμής, θα ήθελα να σας συστηθώ και να σας μεταφέρω λίγες πληφοροφίες για τον εαυτό μου και την πορεία μου.

Είμαι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας – Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια Ενηλίκων & Παιδιών, Αναδρομική Θεραπεύτρια, NLP & Life Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Από μικρή ηλικία, η ψυχολογία ήταν πάντα ένας τομέας που με ενδιέφερε, ενώ η φιλοσοφία, τα γνωμικά και οι διδαχές των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων με ενέπνεαν. Αναζητούσα την ουσία των πραγμάτων, ερωτώμενη “γιατί;” και επιδιώκοντας να ανακαλύψω και να είμαι ο αληθινός μου εαυτός. Αναρωτιόμουν και κατέγραφα τις σκέψεις μου επιδιώκοντας να βρω την αλήθεια και την αυθεντικότητα. Αναζητήσεις… που οδηγούν στην αλλαγή…

Ταυτόχρονα από τότε με γέμιζε να μεταδίδω τις γνώσεις μου απλόχερα. Να στηρίζω τις φίλες μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Να βλέπω το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Πράγματι, η ανάγκη για προσφορά είναι από τις σημαντικότερες. Η τάση προς την προσφορά εδραιώνεται βαθιά στην ανθρώπινη φύση, αποτελώντας έκφραση του εσωτερικού μας κινήτρου για σύνδεση, υποστήριξη και θετική επίδραση στις ζωές των συνανθρώπων μας. Αυτός ο πόθος για αλληλεγγύη και κοινωνική συμβολή υπερβαίνει τον αλτρουισμό, καθώς αποτελεί κεντρικό στοιχείο τόσο για την αρμονική λειτουργία των κοινωνιών όσο και για την προσωπική μας ευημερία.

Τώρα πλέον είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, καθώς ακολουθώντας το δικό μου μονοπάτι, νιώθω να είμαι ο εαυτός μου. Παραμένω ανοιχτή βεβαίως σε νέες εμπειρίες και γνώσεις και αναζητώ βαθύτερες αλήθειες.

Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, που μπορώ και συνοδεύω ανθρώπους που με εμπιστεύονται στο δικό τους μονοπάτι, με βάση τις σπουδές μου και την εμπειρία μου.

Είμαι περήφανη που έχω εκπληρώσει διπλά το όνειρό μου, να είμαι ο εαυτός μου και να στηρίζω τους ανθρώπους στο ταξίδι τους. Επίσης, μου αρέσει να βλέπω ολιστικά τον άνθρωπο. Έτσι συνδυάζω το πάθος μου για άθληση, διδάσκοντας aerial yoga.

Πρόθεση μου είναι να βρείτε το δικό σας Μονοπάτι Σύνδεσης με τον εαυτό σας και τα όνειρά σας, αναδεικνύοντας την εσωτερική δύναμη που κρύβετε μέσα σας και αίροντας οποιοδήποτε εμπόδιο.

Είμαι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και NLP & Life Coach. Έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς μου αρέσει να συνδυάζω και να επιλέγω κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο και τεχνική για να σας συνοδεύσω στο δικό σας μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

Στις σπουδές μου περιλαμβάνονται η Συμβουλευτική, η Κλινική Ύπνωση,  η Αναδρομική Θεραπεία, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), το Life Coaching, η Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, η Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, η Παιδοψυχολογία, η Θεραπεία Ζεύγους, η Συστημική Αναπαράσταση, Ενεργειακές Θεραπείες. Τις σπουδές μου τις ξεκίνησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο μου στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

Πιστεύω στο ρητό “Γηράσκω αεί διδασκόμενος” και συνεχίζω να επιμορφώνομαι σε θέματα ψυχολογίας και προσωπικής εξέλιξης, ενώ συγγράφω τη διδακτορική διατριβή μου στη Φιλοσοφική Ψυχολογία.

Επίτρεψέ μου να σε συνοδεύσω στο δικό σου Μονοπάτι Σύνδεσης με τον εαυτό σου και τα όνειρά σου!

Η προσέγγισή μου

Εδώ πιο αναλυτικά οι ΣΠΟΥΔΕΣ μου


          ΣΥΝΔΕΣΗ… με τον εαυτό μου και τους ανθρώπους, την εσωτερική μου δύναμη, τον εσωτερικό μου σύμβουλο, το εσωτερικό μου παιδί, τα συναισθήματά μου, τις επιθυμίες μου, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, το σύμπαν…


Μονοπάτι Σύνδεσης

ΌΡΑΜΑ μας στο Μονοπάτι Σύνδεσης είναι οι άνθρωποι να ζουν σε πλήρη σύνδεση και αρμονία με τον εσωτερικό τους εαυτό, ώστε να βιώσουν την απελευθέρωση, να γνωρίσουν τη βαθιά αγάπη, να κατακτήσουν την ευτυχία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας στο Μονοπάτι Σύνδεσης είναι να στηρίξουμε τους ανθρώπους στη χάραξη του δικού τους μονοπατιού. Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους και να τους καθοδηγήσουμε στη δημιουργία της ξεχωριστής πορείας τους, μεταδίδοντας γνώσεις, αναδεικνύοντας το δυναμικό που υπάρχει μέσα στον καθένα και αίροντας τα εμπόδια που τους κρατάνε πίσω από την επιθυμητή αλλαγή και δράση.

Χάραξε το δικό σου Μονοπάτι!

Η αρχή

Σε κάθε διαδρομή ζωής… η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… Το όραμα… οι επιθυμίες… οι στόχοι… οι δυσκολίες… τα εμπόδια…

Η διαδρομή

Το μονοπάτι που επιλέγουμε… ο τρόπος που το βαδίζουμε… οι στάσεις… οι επαναπρογραμματισμοί της διαδρομής… οι συνειδητοποιήσεις… οι αναζητήσεις…

Η “Ιθάκη”

Η αποκάλυψη, η αναγνώριση, η ανανέωση, η κατάκτηση, η ολοκλήρωση, η πληρότητα… η σύνδεση…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

    ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.