ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΥΜΟ

Το σεμινάριο που σε μαθαίνει πώς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να αποβάλεις τον θυμό που έχεις μέσα σου.

  * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο

  Για εσάς που θέλετε να δειτε το σεμινάριο στον δικό σας χρόνο, έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένα μόνο με 20 ευρώ, συνδυάζοντας και Δωρεάν Ατομικό Τηλεφωνικό Ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

  Περιλαμβάνει:

  • Βίντεο 40 λεπτών με όλη τη θεωρία, συσσωρευμένη γνώση για το τι κρύβεται πίσω από τον θυμό και πώς μπορείτε να διαχειρίστειτε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Καθοδηγούμενο Διαλογισμό στοχευμένο για Απελευθέρωση από τον Θυμό (ηχητικό αρχείο).
  • Σπουδαίες Ασκήσεις για κατανόηση, προσωπική αναζήτηση και εξέλιξη.
  • Όλη η παρουσίαση σε μορφή σημειώσεων (pdf).
  • Δωρεάν Ατομικό τηλεφωνικό ραντεβού 20 λεπτών για επίλυση αποριών.

  Το βίντεο και ο διαλογισμός παραμένουν ενεργά για ένα μήνα από την αγορά σας. Οι σημειώσεις του σεμιναρίου σε μορφή pdf είναι για πάντα στη διάθεσή σας. Το Δωρεάν Ατομικό τηλεφωνικό ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 2 μήνες από την αγορά του μαγνητοσκοπημένου σεμιναρίου.

  Τι θα μάθετε στο σεμινάριο

  • να αναγνωρίζετε τι κρύβεται πίσω από τον θυμό σας και ποια συναισθήματα προϋπάρχουν
  • να αναγνωρίζετε τα προειδοποιητικά σημάδια, πριν την εκδήλωση του θυμού
  • τις επιδράσεις της συσσώρευσης θυμού στον οργανισμό σας
  • τα θετικά στοιχεία του θυμού
  • πώς να απελευθερωθείτε από κάθε αίσθημα θυμού που έχετε καταχωρημένο μέσα σας
  • να παραδέχεστε και να αποδέχεστε τα συναισθήματά σας
  • τα στάδια του συναισθήματος του θυμού και τι ρόλο παίζουν
  • τις επιδράσεις της συσσώρευσης θυμού στον οργανισμό σας
  • πώς να διατηρείτε την ψυχραιμία σας
  • πώς να διαχειρίζεστε καταστάσεις που σας προκαλούν θυμό και ποια είναι η ιδανική αντιμετώπιση

  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ασκήσεις αυτογνωσίας σχετικά με τον θυμό καθώς και καθοδηγούμενο διαλογισμό για την απελευθέρωση του θυμού.

  Μετά το σεμινάριο σας αποστέλονται οι σημειώσεις σε μορφή pdf.

  Σκοπός του σεμιναρίου

  • Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσετε γνώσεις για την υγιή διαχείριση του θυμού, να τις κάνετε βίωμα, να μπορείτε εφεξής να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να απελευθερωθείτε από θυμό, που ενδεχομένως έχει τις ρίζες του στην παιδική ηλικία και σας ταλαιπωρεί.
  • Το σεμινάριο είναι χρήσιμο για εσάς που θέλετε να απελευθερωθείτε από τον θυμό και τις επιπτώσεις του και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αποβάλλοντας τη δυσλειτουργία με την οποία τις απειλεί το εκκρεμές του θυμού.

  Απευθύνεται σε εσάς

  Σε εσάς που θέλετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, να απελευθερωθείτε από τον θυμό για πρόσωπα και καταστάσεις και να ζήσετε μια ζωή που σας αξίζει, χωρίς πικρία, ντροπή και ενοχές.

  => Τα παιδιά σας δεν παίζουν με τα καινούρια τους παιχνίδια και εσείς θυμώνετε;

  => Η σύντροφός σας ρώτησε γιατί δεν έχετε πληρώσει τον λογαριασμό και εσείς αρχίσατε να φωνάζετε;

  => Στο γραφείο σας ζήτησαν να κάνετε και τη δουλειά συναδέλφου και δεν μπορέσατε να αρνηθείτε αλλά ούτε να εκφράσετε την αδικία και τον θυμό που νιώσατε;

  Τότε, αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς.

  Η Αιμιλία Καβελλάρη είναι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και NLP & Life Coach. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς πιστεύει ότι το αποτελεσματικότερο είναι να συνδυάζει και να επιλέγει κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο για να συνοδεύει τους ανθρώπους στο δικό τους μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

  Οι εκπαιδεύσεις της αφορούν στις ακόλουθες προσεγγίσεις: Συμβουλευτική, Κλινική Ύπνωση, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Life Coaching, Αναδρομική Θεραπεία, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συστημική Αναπαράσταση, Παιδοψυχολογία, Θεραπεία Ζεύγους κ.α. Τις σπουδές της τις ξεκίνησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο της στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

  Τρόποι Αγοράς

  • Revolut: @aimily9r2 LT573250095949097357 Aimilia Kavellari
  • Paypal: @monopatisindesis https://tinyurl.com/mr3s428t
  • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
   Εθνική Τράπεζα, Αιμιλία Καβελλάρη
   ΙΒΑΝ GR3801101070000010700959074 Λογ: 10700959074
  • Με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα
   Αγορά με κάρτα

  Για την οριστικοποίηση της αγοράς σας, απαραίτητη η επικοινωνία τηλεφωνικά ή μέσω viber (694 255 7420) ή μέσω e-mail info@monopatisindesis.gr, αναφέροντας το εργαστήρι/ σεμινάριο και το όνομά σας.

  Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

  Δεν θα τιμωρηθείς για τον θυμό σου, θα τιμωρηθείς από τον θυμό σου. Βούδας

  Ο Θυμός

  Το συναίσθημα του θυμού δύναται να προκληθεί από διάφορες καταστάσεις ή πρόσωπα και σε διαφορετική ένταση: ενόχληση, εκνευρισμό, θυμό, αγανάκτηση, οργή, εχθρότητα, απόγνωση, μίσος. Μάλιστα, είναι δυνατόν, η έκφραση του θυμού να συνδέεται με ένα μακρινό γεγονός ή με μια εσωτερική σύγκρουση, παρά με το ίδιο το αντικείμενό του. Περαιτέρω, ο θυμός ενεργοποιεί το μηχανισμό «φυγής ή πάλης», ένα αρχέγονο ένστικτο που διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα και αν δεν λάβει τη μορφή κατάλληλης αντίδρασης δύναται να επιφέρει στο άτομο ψυχοσωματικά συμπτώματα ή επιπτώσεις λόγω της λεκτικής ή σωματικής επίθεσης. Είναι λοιπόν η διαχείριση του θυμού κομβικής σημασίας για την ψυχική ισορροπία, χωρίς να ξεχνάμε ότι το συναίσθημα του θυμού είναι φυσιολογικό και δύναται να αξιοποιηθεί κατάλληλα για γνώση και αλλαγή.


  Το σεμινάριο Απελευθερώσου από τον Θυμό παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και ατομικών συνεδριών.

  Στην πρώτη περίπτωση τα οφέλη εμπεριέχουν και την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, ενώ στη δεύτερη αποτελεί μέρος μιας εις βάθος ατομικής συμβουλευτικής διεργασίας. Επιπλέον, στην περίπτωση του σεμιναρίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι προκαθορισμένες, ενώ οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

  Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τη δική σας Απελευθέρωση από τον Θυμόεπικοινωνώντας μαζί μας.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

   ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.