ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Σας ευχαριστώ όλους, τον καθένα ξεχωριστά, για το μονοπάτι που διανύετε… με χαρά, αγάπη, δύναμη ψυχής, τόλμη  και αποφασιστικότητα…
Σας ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση που μοιράζεστε!

“Παρακολούθησα το σεμινάριο “Πρακτικές Μέθοδοι Συμβουλευτικής Γονέων” και ήταν πολύ ενδιαφέρον. Στο σεμινάριο κάναμε ασκησούλες και ήταν βιωματικό καθώς κάναμε και ρόλους με αποτέλεσμα να κατανοούμε μόνοι μας το σωστό και το λάθος στο τρόπο επικοινωνίας με το παιδί μας. Ήδη εφαρμόζω όσα είπαμε (Αγία ενεργητική ακρόαση) και ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο”

Ευαγγελία


“Το “Μονοπάτι Αυτογνωσίας και Αλλαγών” με βοήθησε να καταλάβω τι θέλω, να αφήσω την αναβλητικότητα και να θέσω εφικτούς στόχους. Τους έκανα διάγραμμα και τους ανέλυσα σε βήματα και έτσι μπόρεσα να τα ακολουθήσω, με αλλαγές φυσικά. Η εισηγήτρια στο σεμινάριο ήταν φιλική και μεθοδική και μου πέρασε σημαντικές γνώσεις που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή. Ευχαριστώ.”

Αφροδίτη


“Με το σεμινάριο “Πρακτικές Μέθοδοι Συμβουλευτικής Γονέων” κατάλαβα πολλά πράγματα για την ανατροφή των παιδιών μου και το σημαντικότερο τα έκανα πράξη. Έχω σταματήσει να μαλώνω τα παιδιά μου, τα “ακούω” και η ζωή μας είναι πολύ πιο ήρεμη.”

Μαργαρίτα


“Μέσα από το “Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αλλαγών” ξεπέρασα τους φόβους μου, συνειδητοποίησα τις αρνητικές μου πεποιθήσεις, οι οποίες ήταν βαθιά ριζώμενες από την παιδική μου ηλικία και μπόρεσα να δω τη ζωή μου αλλιώς… ”


“Έκανα ατομικές συνεδρίες NLP και μαγεύτηκα! Η αποτελεσματικότητα είναι άμεση και γρήγορη. Ο εγκέφαλος μου επαναπρογραμματίστηκε στα θέματα που έθεσα. Δεν το πίστευα! Προχωράω στη ζωή μου με άλλη πνοή. Χίλια ευχαριστώ!”

Αλεξία


Χίλια ευχαριστώ για τις αλλαγές που είδα στον εαυτό μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το “Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού” είναι συγκλονιστικό!  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Άννα


“Σε ευχαριστώ κορίτσι μου που βρέθηκες στον δρόμο μου! Ανυπομονώ για την κάθε συνεδρία! Συνέχισε να κάνεις το θεάρεστο που κάνεις!” Ατομικές Συνεδρίες

Ξένια


Χάρη στο Μονοπάτι Σύνδεσης, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να αλλάξω και κατάφερα  να απελευθερωθώ από την καταπίεση που ένιωθα χρόνια, που είχε ριζωθεί μέσα μου. Πόσα ευχαριστώ… !

Αννούλα