ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Χαίρομαι να ακούω και να βλέπω ότι προχωράτε στο δικό σας μονοπάτι σύνδεσης… με τον εαυτό σας… τους συνανθρώπους σας… τους στόχους σας… τον εσωτερικό σας σύμβουλο…
Σας ευχαριστώ όλους, τον καθένα ξεχωριστά, για τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση που μοιράζεστε!
Αιμιλία

“Σε ευχαριστώ κορίτσι μου που βρέθηκες στον δρόμο μου! Ανυπομονώ για την κάθε συνεδρία! Συνέχισε να κάνεις το θεάρεστο που κάνεις!” Ατομικές Συνεδρίες

Κωνσταντίνα Δ.


“Καλησπέρα, το ολοκλήρωσα και έκανα τις εργασίες. Ήταν πολύ αποκαλυπτικό. Ευχαριστώ!” Ε. Γ.  Ηχογραφημένο εργαστήρι εσωτερικού παιδιού


“Έκανα συνεδρίες υπνοθεραπείας και πριν καν ξεκινήσουμε τη πρώτη, γνωρίζοντας για πρώτη φορά την Έμιλυ αισθάνθηκα οικεία και ήταν σαν η ορμή της ομάδας που σχηματίσαμε να μου έδωσε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και το αίσθημα ότι μπορώ να το κάνω. Το αίσθημα αυτό αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τη συνεδρία. Η Αιμιλία μου έδωσε από την αρχή την εντύπωση ανθρώπου που μπορώ να εμπιστευτώ και να στηριχώ επάνω του στο ταξίδι μου για να πετύχω το στόχο μου και δεν έκανα λάθος. Αιμιλία σ’ ευχαριστώ πολύ για όλη τη προσφορά, τη βοήθεια και την επαγγελματικότητα σου.”

Βαγγέλης Σ.


“Η θεραπευτική μου εμπειρία με την Αιμιλία ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς και η ίδια συνόδευε με πολύ στοργή και ενσυναίσθηση την όλη διαδικασία. Ήταν προτόγνωρη αυτή η αίσθηση χαλάρωσης και σύνδεσης, κάτι που ήταν απροσδόκητο γιατί η συνεδρία έγινε διαδικτυακά. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα καθώς είναι ένα πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο με αίσθημα ευθύνης για τη θεραπεία.”  Αναδρομή σε προηγούμενη ζωή – Ατομικές Συνεδρίες

Σίσσυ


“Έκανα το δια ζώσης Βιωματικό Εργαστήρι: Σύνδεση Με το Εσωτερικό σου Παιδί. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι μπορώ να αφεθώ, ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια και η συνέχεια με επιβεβαίωσε. Ένιωσα ασφάλεια, αποδοχή, ενυσυναίσθηση. Μια “Ψυχική Αγκαλιά”! Πολύ καλή δουλειά! Με γάπηα και σεβασμό στον άνθρωπο!”

Βικυ Μ.


“Παρακολούθησα το σεμινάριο “Πρακτικές Μέθοδοι Συμβουλευτικής Γονέων” και ήταν πολύ ενδιαφέρον. Στο σεμινάριο κάναμε ασκησούλες και ήταν βιωματικό καθώς κάναμε και ρόλους με αποτέλεσμα να κατανοούμε μόνοι μας το σωστό και το λάθος στο τρόπο επικοινωνίας με το παιδί μας. Ήδη εφαρμόζω όσα είπαμε (Αγία ενεργητική ακρόαση) και ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο”

Ευαγγελία Μ.


“Το “Μονοπάτι Αυτογνωσίας και Αλλαγών” με βοήθησε να καταλάβω τι θέλω, να αφήσω την αναβλητικότητα και να θέσω εφικτούς στόχους. Τους έκανα διάγραμμα και τους ανέλυσα σε βήματα και έτσι μπόρεσα να τα ακολουθήσω, με αλλαγές φυσικά. Η εισηγήτρια στο σεμινάριο ήταν φιλική και μεθοδική και μου πέρασε σημαντικές γνώσεις που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή. Ευχαριστώ.”

Αφροδίτη Β.


“Με το σεμινάριο “Πρακτικές Μέθοδοι Συμβουλευτικής Γονέων” κατάλαβα πολλά πράγματα για την ανατροφή των παιδιών μου και το σημαντικότερο τα έκανα πράξη. Έχω σταματήσει να μαλώνω τα παιδιά μου, τα “ακούω” και η ζωή μας είναι πολύ πιο ήρεμη.”

Μαργαρίτα


“Μέσα από το “Μονοπάτι Αυτογνωσίας & Αλλαγών” ξεπέρασα τους φόβους μου, συνειδητοποίησα τις αρνητικές μου πεποιθήσεις, οι οποίες ήταν βαθιά ριζώμενες από την παιδική μου ηλικία και μπόρεσα να δω τη ζωή μου αλλιώς… ”


“Έκανα ατομικές συνεδρίες NLP και μαγεύτηκα! Η αποτελεσματικότητα είναι άμεση και γρήγορη. Ο εγκέφαλος μου επαναπρογραμματίστηκε στα θέματα που έθεσα. Δεν το πίστευα! Προχωράω στη ζωή μου με άλλη πνοή. Χίλια ευχαριστώ!”

Αλεξία Γ.


Χίλια ευχαριστώ για τις αλλαγές που είδα στον εαυτό μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το “Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού” είναι συγκλονιστικό!  Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Άννα Ζ.


Χάρη στο Μονοπάτι Σύνδεσης, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να αλλάξω και κατάφερα  να απελευθερωθώ από την καταπίεση που ένιωθα χρόνια, που είχε ριζωθεί μέσα μου. Πόσα ευχαριστώ… !

Αννούλα Κ.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

    ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.