ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Η συντροφική σχέση καταλαμβάνει ένα συντριπτικά σημαντικό μέρος της ζωής μας. Μπορεί να ξεκινήσει αυθόρμητα ή και ανεξέλεγκτα, ωστόσο η συντήρηση και η διατήρησή της σε ένα αρμονικό επίπεδο αποτελεί συνήθως καρπό συνεχούς προσπάθειας και φροντίδας. Σπάνια μια σχέση λειτουργεί αποτελεσματικά στον “αυτόματο”. Στο Μονοπάτι Σύνδεσης μπορούμε να βοηθήσουμε στη συνειδητοποίηση αυτή και περαιτέρω στην καθοδήγηση που χρειάζεστε σε αυτή την απαιτητική διαδρομή.

Το Χτίσιμο Αρμονικής Συντροφικής Σχέσης συνιστά ατομική προσπάθεια – δεν πρόκειται δηλαδή για συμβουλευτική ζεύγους –  για τη βελτίωση της συντροφικής σχέσης. Βασίζεται στην επιθυμία του συντρόφου να εξελιχθεί ατομικά, αλλά και μέσα στη σχέση, και ξεκινά με την ανάληψη της ευθύνης για τη φροντίδα και τη βελτίωση της συντροφικής αλληλεπίδρασης. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της σύνδεσης με το σύντροφο μέσα από τη συνειδητοποίηση των αμοιβαίων ευθυνών και υποχρεώσεων, την κατανόηση και αποδοχή του άλλου, την κατάκτηση/παραχώρηση σεβασμού και ελευθερίας. Παράλληλα, η αυτοφροντίδα, η απόκτηση αυτογνωσίας και η αυτοβελτίωση παραμένουν ζητούμενα της συμβουλευτικής μας διαδικασίας, καθώς η εξέλιξη του εαυτού αναμορφώνει τη συμβολή του μέλους στη σχέση. Περαιτέρω δε, κινητοποιεί και συμπαρασύρει σε αλλαγή και το έτερο μέλος της σχέσης.

Το σεμινάριο «Χτίσιμο Αρμονικής Συντροφικής Σχέσης» θα σας δώσει απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα, αλλά και πρακτικά ζητήματα:

  • Γιατί επέλεξα τον συγκεκριμένο σύντροφο;
  • Τι θέλω από τη σχέση μου; Τι μπορώ να δώσω;
  • Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος; Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για μένα;
  • Πώς θα βελτιώσω τη σχέση μου με τον σύντροφό μου;
  • Πώς θα επικοινωνήσω αποτελεσματικά με τον σύντροφό μου;

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες βελτίωσης της συντροφικής σχέσης μέσα από την ανάληψη προσωπικής δράσης και να εξελιχθείτε “μέσα από” και “για” τη συντροφική σας σχέση.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

Σε εσάς που βιώνετε κάποια απογοήτευση από την υπάρχουσα σχέση σας, ωστόσο επιθυμείτε να συναντηθείτε με τον καλύτερό σας εαυτό μέσα σε αυτή και να βιώσετε την ανανέωση και ενδυνάμωσή της.


Έχετε απορίες; Παρακαλώ επικοινωνήστε εδώ.

ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημερομηνία: Κυριακή 15-Μαΐου-2022

Ώρες: 10:00-13:00

Κόστος: 35 ευρώ

Τρόπος Διεξαγωγής: Διαδικτυακά

Κλείσε τη θέση σου


Το Χτίσιμο Αρμονικής Συντροφικής Σχέσης παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και συνεδριών.

Στην πρώτη περίπτωση τα οφέλη εμπεριέχουν και την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, ενώ στη δεύτερη αποτελεί μέρος μιας εις βάθος ατομικής συμβουλευτικής διεργασίας. Επιπλέον, στην περίπτωση του σεμιναρίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι προκαθορισμένες, ενώ οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το δικό σας Χτίσιμο Αρμονικής Συντροφικής Σχέσης, επικοινωνώντας μαζί μας.

woman sitting on floor wearing brown dress

man and woman hugging near trees