ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

 

Το Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού βασίζεται στις αρχές του «εσωτερικού παιδιού» με τη δύναμη της Ψυχοθεραπείας και Τεχνικών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).

Ένα εσωτερικό μονοπάτι συναισθηματικής απελευθέρωσης, που οδηγεί στην αναβίωση του αυθεντικού εαυτού μέσα από την επίγνωση και τη θεραπεία.
Ελάτε να θεραπεύσετε το εσωτερικό σας παιδί και να ανακαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό.
Να αποφορτιστείτε συναισθηματικά και να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας για μια ζωή που σας αξίζει.


Ξεκινήστε το «Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού» είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Το σεμινάριο θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε την «εμπειρία εαυτού», να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, σε ένα πλαίσιο ασφάλειας! Να ξεχωρίσετε τις πεποιθήσεις που προάγουν την ευτυχία σας και αυτές που σας κρατούν πίσω. Ελάτε να ενδυναμώσετε τις θετικές πεποιθήσεις και να αλλάξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας.

Τι είναι το εσωτερικό παιδί; Μέσα σε όλους μας, υπάρχει ένα μικρό παιδί, το φωτεινό και το πληγωμένο, τα οποία υποσυνείδητα καθοδηγούν τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και τη συμπεριφορά μας.  Ως ενήλικες, καλούμαστε να θεραπεύσουμε το πληγωμένο παιδί, που μας μπλοκάρει και να ενισχύσουμε το φωτεινό παιδί, που μας απογειώνει. Ελάτε να ακούσετε το «εσωτερικό σας παιδί», να το αγαπήσετε, να το αγκαλιάσετε… και ως ενήλικες να χαράξετε το δικό σας Μονοπάτι, αυτό που σας αξίζει με αισιοδοξία και αυτοεκτίμηση,  με όραμα την ευδαιμονία, την ευτυχία, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, την ισορροπία, την επίτευξη στόχων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε εσάς που θέλετε να απελευθερωθείτε συναισθηματικά μέσα από τη θεραπεία του εσωτερικού σας παιδιού.

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας είναι το Δικό Σας Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε εδώ


ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημερομηνία: Τετάρτη 12-Ιαν-2022

Ώρες: 18:00-21:00

Κόστος: 35 ευρώ

Διαδικτυακά

Εισηγήτρια: Αιμιλία Ανδρέου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Life Coach  ΟΡΑΜΑ – Βιογραφικό

Κλείσε τη θέση σου


Το Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού παρέχεται μέσω ατομικών/ ομαδικών συνεδριών ή σεμιναρίων σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και κατ’ απαίτηση

=>Δυνατότητα Άμεσης Έναρξης για κάθε Ενδιαφερόμενο.