ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

Το σεμινάριο «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ» βασίζεται στη θεωρία του «Εσωτερικού Παιδιού» και συνδυάζει αρχές της Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας, μεθόδους Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και τεχνικές της Συστημικής Προσέγγισης  προκειμένου να επιφέρει θεραπευτικά αποτελέσματα. Ο ανασυνδυασμός αυτών των θεραπειών στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί κλειδί και εχέγγυο επιτυχούς προσέγγισης. 

Πρόκειται για ένα εσωτερικό μονοπάτι συναισθηματικής απελευθέρωσης, που οδηγεί στην αναβίωση του αυθεντικού εαυτού μέσα από την επίγνωση και τη θεραπεία.

Τι είναι το εσωτερικό παιδί; Μέσα σε όλους μας, υπάρχει ένα μικρό παιδί, το φωτεινό και το πληγωμένο, τα οποία υποσυνείδητα καθοδηγούν τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και τη συμπεριφορά μας.  Ως ενήλικες, καλούμαστε να θεραπεύσουμε το πληγωμένο παιδί, που μας μπλοκάρει και να ενισχύσουμε το φωτεινό παιδί, που μας απογειώνει. Ελάτε να ακούσετε το «εσωτερικό σας παιδί» σε ένα πλαίσιο ασφάλειας. Κάποια γεγονότα ή τραύματα του παρελθόντος μπορεί να έχουν μεταφερθεί στο παρόν και να επαναλαμβάονται πρότυπα συμπεριφορών. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε τις πεποιθήσεις που προάγουν την ευτυχία σας και αυτές που σας κρατούν πίσω. Ελάτε να ενδυναμώσετε τις θετικές πεποιθήσεις και να αλλάξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσεγγίσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, να το αγαπήσετε, να το συγχωρέσετε και να σας εμπιστευτεί. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να το θεραπεύσετε και να αποκαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό. Η συναισθηματική αποφόρτιση που θα επέλθει θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας και ως ενήλικας να χαράξετε το δικό σας Μονοπάτι, για να ζήσετε αυτό που σας αξίζει.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε εσάς που νιώθετε ότι κάτι μέσα σας, σας κρατάει πίσω και θέλετε να απελευθερωθείτε συναισθηματικά και να προχωρήσετε.

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου είναι το δικό σου Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού.


Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε εδώ

Το Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού παρέχεται σε μορφή σεμιναρίου ή και συνεδριών.

Για το ατομικό σας Μονοπάτι, δείτε εδώ.

Στην πρώτη περίπτωση τα οφέλη εμπεριέχουν και την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, ενώ στη δεύτερη αποτελεί μέρος μιας εις βάθος ατομικής συμβουλευτικής διεργασίας. Επιπλέον, στην περίπτωση του σεμιναρίου οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι προκαθορισμένες, ενώ οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το δικό σας Μονοπάτι Αναβίωσης Αληθινού Εαυτού, επικοινωνώντας μαζί μας.


 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

    ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.