Τεχνικές Προσωπικής Μεταμόρφωσης

Σκοπός Εκπαίδευσης

Εξοπλίζεσαι με πολυεπίπεδες τεχνικές και αντιμετωπίζεις με επιτυχία κάθε περίπτωση στις συνεδρίες σου εύκολα.

Έχεις ευελιξία και αποτελεσματικότητα, γιατί αυτό θέλεις.

Όλες τις τεχνικές τις μαθαίνεις βιωματικά και σε βάθος.

Ως ιδιώτης βιώνεις τη μεταμόρφωση του εαυτού σου.

Eίσαι έτοιμος να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους;

“Η συμμετοχή μου στην εκπαίδευση ‘Τεχνικές Προσωπικής Μεταμόρφωσης’ ήταν μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου. Όχι μόνο κατάφερα να αποκτήσω βαθύτερη κατανόηση και εκτίμηση για διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις όπως η υπνοθεραπεία και το life coaching, αλλά επίσης είδα θεαματικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους πελάτες μου. Η βιωματική φύση της εκπαίδευσης με βοήθησε να ενσωματώσω τις τεχνικές αυτές στην πρακτική μου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευαισθησία. Αυτή η εκπαίδευση δεν ήταν απλώς μια μάθηση νέων δεξιοτήτων, ήταν μια διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης.” Ε.Ρ.

Στόχοι Εκπαίδευσης

Είσαι επαγγελματίας ψυχικής υγείας;

Είσαι ιδιώτης;

Καμιά προαπαίτηση: Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία.

Δομή Προγράμματος

30 ώρες: 6 ζωντανά μαθήματα 5 ωρών & Πρακτική Εξάσκηση
ΕΝΑΡΞΗ: Ρώτησέ μας για τις νέες ημερομηνίες

Online μέσω zoom

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ημερομηνιών

Τι περιλαμβάνει

Learn from the experts

Τεχνικές

Θα μάθεις τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές από

 • Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)
 • Life Coaching
 • Νευροεπιστήμη
 • Υπνοθεραπεία
 • Νοερή Απεικόνιση
 • Ενσυνειδητότητα

για την ενδυνάμωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

Τεχνικές

Αξία Εκπαίδευσης

 • €500 – Επένδυση εξαιρετικά Έγκαιρης Κράτησης – για 1 άτομο
 • €700 – Επένδυση Έγκαιρης Κράτησης – για 1 άτομο
 • €500 – Επένδυση για τον καθένα από μια παρέα 2 ατόμων
 • €900 – Επένδυση για 1 άτομο

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πιο κάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για να κατοχυρώσεις την προσφορά (χωρίς καμία δέσμευση)

  * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Απευθύνεται σε σένα

  -Σε σένα που είσαι Επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας και θέλεις να διευρύνεις τις τεχνικές σου πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους.
  -Σε σένα που θέλεις να προάγεις την ψυχική σου υγεία και είσαι ιδιώτης.
  -Σε σένα που θέλεις να ορίζεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου και δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία.
  -Σε ενήλικες όλων την ηλικιών.
  -Δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με διαταραχές που άπτονται της Ψυχιατρικής.

  “Αναζητούσα νέους τρόπους για προσωπική ανάπτυξη και εσωτερική ισορροπία και η εκπαίδευση ‘Τεχνικές Προσωπικής Μεταμόρφωσης’ ήταν ότι χρειαζόμουν. Η εμπειρία μου με όλες αυτές τις τεχνικές με βοήθησε να αντιληφθώ βαθιά πτυχές του εαυτού μου που δεν είχα εξερευνήσει πριν. Αισθάνομαι τώρα πιο συνδεδεμένος με τις εσωτερικές μου ανάγκες και έχω κατακτήσει εργαλεία που με βοηθούν να διαχειρίζομαι καλύτερα το στρες και τις προκλήσεις της ζωής. Αυτό το σεμινάριο δεν ήταν μόνο μια εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και αυτογνωσίας.” Β.Μ.

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πιο κάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  για να κατοχυρώσεις την προσφορά (χωρίς καμία δέσμευση)

   * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

   “Συμμετείχα στο σεμινάριο ‘Τεχνικές Προσωπικής Μεταμόρφωσης’ με μεγάλες προσδοκίες και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε μου φαντασία. Κάθε μάθημα ήταν μια αποκάλυψη, από την υπνοθεραπεία μέχρι τη νοερή απεικόνιση. Οι εισηγητές ήταν έμπειροι και εμπνευσμένοι, κάνοντας τις σύνθετες έννοιες προσιτές και εφαρμόσιμες. Αυτή η εκπαίδευση με ενέπνευσε να δοκιμάσω νέες προσεγγίσεις στη δουλειά μου και να δω τη θεραπεία μέσα από ένα πιο δημιουργικό πρίσμα. Σίγουρα ήταν μια επένδυση που αξίζει τον κόπο για κάθε επαγγελματία του χώρου.” Α.Λ.

   Η Αιμιλία Καβελλάρη είναι Θεραπεύτρια Ψυχικής Υγείας, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, NLP & Life Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, καθώς πιστεύει ότι το αποτελεσματικότερο είναι να συνδυάζει και να επιλέγει κάθε φορά τον κατάλληλο τρόπο για να συνοδεύει τους ανθρώπους στο δικό τους μονοπάτι, υποστηρικτικά και χωρίς κριτική.

   Οι εκπαιδεύσεις της Αιμιλίας αφορούν στις ακόλουθες προσεγγίσεις: Συμβουλευτική, Ολιστική Κλινική Ύπνωση, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Life Coaching, Εκπαίδευση Ενηλίκων Αναδρομική Θεραπεία, Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, Συστημική Αναπαράσταση, Παιδοψυχολογία, Θεραπεία Ζεύγους κ.α. Τις σπουδές της τις ξεκίνησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας το πτυχίο της στο Μάρκετινγκ και το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (International ΜΒΑ).

   Η Δρ. Εύη Προκόπη είναι Managing Director της Skema Projects με αντικείμενο την εκπαίδευση σε Soft Skills, τα προγράμματα Mental Wellness και το Coaching. Με πολυετή εμπειρία στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, είναι η νεότερη Ελληνίδα που μίλησε ποτέ στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Project Management Institute και η μόνη Ελληνίδα που έχει μπει στη λίστα των World’s Top 100 HR Influencers 2020. 

   H Εύη έχει τιμηθεί με το βραβείο Best Leadership 2021 και Best Leadership 2022 από το περιοδικό CEO Today και με το βραβείο Best Management Consulting 2023, ενώ θεωρείται μία από τους 41 Future of Work Experts παγκοσμίως. Η Εύη είναι συγγραφέας του διεθνούς bestseller The Success Playbook: The 8 habits of happy & successful people το οποίο κυκλοφορεί στα Αγγλικά και τα Σερβικά και του Leadership Like a Fairytale.

   Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πιο κάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
   για να κατοχυρώσεις την προσφορά (χωρίς καμία δέσμευση)

    * Συναινώ στην αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το Μονοπάτι Σύνδεσης και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Τρόποι Αγοράς

    • Revolut: @aimily9r2 LT573250095949097357 Aimilia Kavellari
    • Paypal: @monopatisindesis https://tinyurl.com/mr3s428t
    • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
     Εθνική Τράπεζα, Αιμιλία Καβελλάρη
     ΙΒΑΝ GR3801101070000010700959074 Λογ: 10700959074
    • Με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα
     Αγορά με κάρτα

    Για την οριστικοποίηση της αγοράς σας, απαραίτητη η επικοινωνία τηλεφωνικά ή μέσω viber (694 255 7420) ή μέσω e-mail info@monopatisindesis.gr, αναφέροντας την εκπαίδευση και το όνομά σας.

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...

     ... και εγγράψου στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Με την υποβολή των στοιχείων σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.